ویتامین C موجود در این میوه کلاژن و الاستین پوست رو تقویت می کنه؛ این باعث سرحالی و تازگی پوست می شه.
خیار که یکی از بهترین صیفی جات فصل تابستون هستش، منبع عالی پتاسیمه. این صیفی شامل آنتی اکسیدان مانند ویتامین C،A،B، زیزانتین و لوتئینه.

این ترکیب با رادیکالای آزاد که باعث پیری و بیماریای مربوط به سن می شه، مقابله می کنه. علاوه بر اون پر از مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم و سیلیکونه که واسه پوست و مو خوبه.

ویتامین B موجود در اون، اندازه انرژی رو بالا می بره. از اون جا که ۹۵درصد اونو آب تشکیل میده، سموم بدن رو دفع می کنه. مصرف منظم اون، یبوست طولانی رو درمان می کنه.

از آب خیار واسه درمان مریضی دیابت استفاده می شه. ویتامین C و اسید کافئیک بالای اون که هم خوراکیه و هم از اون به صورت موضعی استفاده می شه در رفع چین و چروک موثره.

ویتامین C موجود در اون کلاژن و الاستین پوست رو تقویت می کنه؛ این باعث سرحالی و تازگی پوست می شه.

منبع : khorasannews.com

جمع آوری سلامت اکاایران

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *